Al een hele tijd wisten we dat er iets gebeuren moest en we verwachtten dat het ook wel even zou duren voor alles weer in het gareel was. Maar met de aanpak van Simone, vielen de kwartjes razend snel en was er al gauw positieve verandering merkbaar op alle fronten.

Drs. Marie-Anne de Montagne

Wij kampten regelmatig met een veel te hoog ziekteverzuim met alle gevolgen van dien. Lontjes werden korter en de sfeer er niet beter op. Via via hoorde ik over het werk van Simone en trok de stoute schoenen aan. Binnen onze maatschap kreeg ik al gauw mensen mee na een inspirerende intake met Simone. En het is de investering waard gebleken. Onze mensen staan nu zo voor zichzelf en datgene waar ze een verschil in willen maken, dat ze niks van zichzelf weggeven maar opleveren wat nu onze grootste kracht is: energie! Mensen kiezen bewust voor onze maatschap. En wij kunnen het doen zoals wij het ’t liefste en beste kunnen.

Dr. Manuel van Krooswijk

Op een gegeven moment dacht ik: ‘waar ben ik mee bezig?’ Er leek soms geen einde te komen aan de dagen. En dan bij thuiskomst weer energie steken in het gezin en huishouden. Ik merkte dat me dit ging opbreken. Dit was voor niemand goed. In gesprek met Simone begon ik weer te zien waar ik blij van word. Dat het zo belangrijk is om hier ruimte voor te maken. Zo ben ik dit stap voor stap weer gaan doen met prachtige kansen. Die ze me heeft laten zien. Ik weet nu weer hoe ik naar mezelf en mijn leven kijken kan om het beste te kunnen geven. Ik wil niet anders meer!

Marion van de Heuvel